MM_honlap RB_honlap...  
Közös kiadványaink:
   
bakeliten és CD-n is bakeliten és CD-n is Bakeliten és CD-n
Bencsik Sándor emlékalbum P.Mobil Stage power Ez az élet Babolcsai néni
P.Mobil- Worst of P.Mobil - Rest of Állami Hangversenyzenekar-P.Mobil
Honfoglalás-rock TRB TRB- angol nyelvű
TRB-Koncert 1998 TRB Szárnyakon szédülő TRB , Koncert 2003
Som-Závodi Szerzői album the Rock Band : Születtem , Szerettem
PeCsa koncert 2005 RockBand&Echo Quartet Unplugged Mobilmánia CD
  VHS , DVD :  
TRB 1998-Koncert P.Mobil-Állami Hangversenyzenekar P.Mobil-1983 , Budai Ifjúsági Park koncert
DVD-2005. PeCsa TRB-DVD koncert, +6 klipp
     
 

    
   

   EGYÜTT VOLTUNK MINDIG....
I
dén ünnepeljük, hogy 30 éve zenélünk együtt. Harminc év hosszú idő, nagyon hosszú idő! Mi valóban elmondhatjuk magunkról, hogy együtt voltunk örömben és bajban, mert mindkettőből jutott bőven. De hál'Istennek mindketten leginkább azokra az időkre emlékezünk, amikor együtt alkottunk. Mert, hogy alkottunk, azt a közös kiadványaink száma is mutatja.
P.Mobil, TRB, RockBand, Mobilmánia... mindet szerettük és szeretjük ma is. Mind más, de egy közös bennük: a rock and roll ! Az a bizonyos "hűvös, bűvös, bűnös rock'n'roll..", ami mindkettőnket "csak néhány napra vett ki a mocsokból..." Sok minden változott körülöttünk. Volt olyan zenekar, ahonnan egyszerre tettek ki minket, volt, ahol szárnyaltunk, volt ahol rajongók százaival ismerkedhettünk meg személyesen is, az addig ismeretlen kis klubokban, és volt, ahol zenésztársunkat temettük el... Több ezer órát töltöttünk együtt. Stúdióban, próbán, buszban, fotózáson, dedikáláson, közönségtalálkozón, filmfelvételen....és leginkább a koncerteken. Felléptünk százezer ember előtt és egy(!) ember előtt is! Mindkettő felejthetetlen élmény volt, ahogy az összes többi. Emlékszünk minden kis kultúrházra, sportcsarnokra és az út szélén álló kocsmákra is. Szeretjük a stadion koncerteket és a klubbokat is. Résztvettünk hajó turnén, zenéltünk barlangban, hajón, kocsmában és Arénában... külföldön és itthon. Szerveztünk “hetes” klubot, ahol név szerint ismertük a rajongókat, érmeket osztottunk ki közöttük. Ahogy mi is megszámlálhatatlan ajándékot és levelet kaptunk ismerősöktől és ismeretlenektől. Tombolát, karaoke-t, szülinapot, sajtótájékoztatókat szerveztünk. Forgattunk klippeket, koncertfilmeket, készítettek velünk riportot országos TV-ben és főiskolai stúdióban...Volt próbahelyünk gyár klubterme, légó pince, hideg raktár, fűtött Műv.ház... Játszottunk Stadionban és Sportcsarnokban gázsi nélkül, de felléptünk igazi honoráriumért is... Mentünk mindig, ha segíthettünk segélykoncertekkel: árvízkárosultaknak, koraszülött babáknak, koncertünkkel segítettük felépíteni a Cseppek házát, ahol a születési sérült gyerekeket kezelik, segítettünk bajbajutott, sérült embereken, újságon.... /Ahogy segítettek a rajongók és a Magyar rockzenészek - köztük Bajnok is - a Zefi gyógyulásáért rendezett segélykoncerttel./
 Több százezer km-t utaztunk úton, sínen, vízen és a levegőben.
   Élményeink több kötetnyi könyvet megtöltenének. Úgy gondoltuk, hogy ebben a jubileumi évben elmegyünk kisebb pubokba, baráti összejövetelekre és elmeséljük az elmúlt 30 évünk történéseit, vicces és szomorú élményeit, miközben eljátszunk pár dalt a szerzeményeinkből.


A zenés közönségtalálkozók időpontjáról /helyszínéről/ majd itt, ezen az oldalon tájékozódhattok.

Az e-mail címünkön pedig várjuk az érdeklődő meghívásokat. A mielőbbi viszontlátásig ölelés minden rockzenét szerető embernek:
Bajnok és Zefi


P.MOBIL
P.MOBIL

TRB
TRB

the RockBand
the RockBand

az új zenekar
Mobilmánia

RockBand
RockBand
 
  Talán az sem véletlen, hogy az összes fotón egymás mellett vagyunk...